Wat te doen op vrijdagavond? Dit zijn de leukste activiteiten!

beau anne vrijdag avond

Vraag jij je af wat te doen op een vrijdagavond? Dat snappen we wel. Waar je het ene weekend barst van de plannen en leuke ideeën, is het soms gewoon net wat lastiger om een leuke invulling van je avond te bedenken. Dat is waar wij te hulp schieten, want voor de eerstvolgende keer dat jij je afvraagt wat te doen op vrijdagavond maakten we onderstaand lijstje. Handig!

Maak jezelf mooi

Soms is de vrijdagavond de perfecte avond om jezelf eens flink onder handen te nemen. Doe de dingen waar je normaal geen tijd voor hebt (of neemt). Je kunt op je vrije avond eindelijk eens je wenkbrauwen epileren, een gezichtsmaskertje nemen, je nagels verzorgen en lakken en ga zo maar door. Je zult je achteraf als herboren voelen. Al helemaal handig als je zaterdag van plan was iets leuks te gaan doen. Dan ga je helemaal opgeknapt de deur uit!

Poetsen

Het klinkt niet als de allerleukste activiteiten voor op je vrije avondje luieren je hele huis gaat opruimen en poetsen. Zoek ook je rommelkastjes uit, bekijk een welke kleding je eigenlijk al veel te lang niet hebt gedragen en maak de balans op. Als je eenmaal bezig bent zul je merken hoe heerlijk het eigenlijk is. Je moet alleen even aan de slag. Maar ze zeggen niet voor niets ‘een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’. Dus hup, aan de slag!

Cocktailavond

Trommel de leukste mensen die je kent op, sla alle benodigdheden in voor een paar lekkere cocktails en ga met z’n alle aan de slag. Proef erop los tijdens het maken van de cocktails en wie weet eindigt jullie cocktailavondje nog wel in de stad! Maar dan moet je er natuurlijk wel opletten dat je de volgende dag niet vroeg op hoeft.

Tinderen

Tinderen is echt leuk! De datingapp is geschikt voor urenlang vermaak, maar laten we niet vergeten dat de meeste mensen die er gebruik van maken single zijn. Jij ook? Wie weet levert het je iets heel moois op! Je kunt natuurlijk ook gewoon voor de lol gaan swipen en leuke gesprekken gaan voeren. Je zult zien dat de foute openingszinnen veel gebruikt worden… dat wordt lachen. Door je telefoon uit te wisselen met een vriendin kun je voor elkaar een blind date regelen. Maar alleen als je dit allebei wilt natuurlijk.

Maak een bucketlist

Een bucketlist is een lijst met daarop alle dingen die je in jouw leven nog eens zou willen doen. Wil jij al tijden in je eentje op reis of een paaldansles volgen? Het zijn maar voorbeelden, want alles wat er in je opkomt mag op jouw bucketlist. De eerstvolgende keer dat jij je afvraagt wat te doen op een vrijdagavond, pak je er dus gewoon een notitieboekje of je laptop bij. Begin met schrijven en zie wat voor gekke ideeën je allemaal kunt bedenken! Je komt vast heel ver.