De kracht van Aloë vera

Al vroeg in de geschiedenis werd de woestijnplant Aloë vera gebruikt door zijn genezende werking. Niet alleen is het goed voor je huid, maar ook voor je gezondheid en lichaam. De Aloë vera plant bevat voedingsstoffen die verschillende kwalen behandelen. Naast zijn genezende werking, werkt het ook hydraterend en rustgevend. Lees hier de kracht van de Aloë vera plant.

Huidproblemen

Voor mensen met huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis, is Aloë vera een wondermiddel door zijn antibacteriële, ontstekingsremmende en genezende werking. Heb je dus last van roodheid, droogheid of last van nieuwe/oude littekens, dan is Aloë vera jouw oplossing. Ook in de zomer wordt Aloë vera erg geliefd. Doordat de gel van deze plant diepere lagen van de huid kan binnendringen, hydrateert het de huid intens. Op deze manier kunnen de cellen van de huid snel herstellen.

Ziektes

Naast zijn genezende werking voor de huid, doet het ook wonderen voor verschillende ziektes zoals bloedarmoede, diabetes en hoge cholesterol. Daarnaast bestrijdt het verschillende ontsteking en infecties. Tenslotte vermindert Aloë vera pijn en symptomen van bepaalde ziektes of blessures. Dit komt doordat Aloë vera rijk is van bepaalde vitamines, mineralen, aminozuren en andere essentiële voedingsstoffen. 

Hoe gebruik je het?

Aloë vera heb je in alle formaten en vormen. Je hebt Aloë vera drankjes die erg gezond en lekker zijn. Deze drankjes zijn ideaal wanneer je een slechte adem hebt, of wanneer je teveel junkfood hebt gehad en je lichaam aan een reiniging/detox toe is. Maar je hebt ook gels die je bij de tuinen kunt kopen. Natuurlijk kun je de plant zelf ook kopen en de gel eruit snijden. Zo weet je zeker dat je 100% natuurlijke gel hebt. Je kunt deze gel in je haren smeren, maar ook op je huid. Daarnaast kun je het op wondjes smeren.

Heb jij deze wonderplant al in huis?