Botox Den Haag? Dan ben je hier op de juiste plek

Wil jij een botoxbehandeling in Den Haag, dan zoek je vast op Botox Den Haag. Je bent op de juiste pagina terecht gekomen. Hier vind je alles wat je moet weten over Botox Den Haag. In de kliniek van Gaaf Injectables kun je verschillende behandelingen ondergaan, waaronder dus een botoxbehandeling. Wil je bijvoorbeeld van je voorhoofdsrimpels of kraaienpoten af? Dan ben je hier aan het goede adres voor Botox Den Haag.

Wat kun je verwachten van Gaaf Injectables botox Den Haag?

Voordat je een afspraak maakt kun je een kijkje nemen op de website. Hier kun je eerst alles lezen over de verschillende behandelingen. Botox is geschikt voor veel verschillende kwaaltjes. Zo kun je het gebruiken tegen fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en neusrimpels. Maar wist je dat je het ook kunt gebruiken tegen overmatig zweten? Daarnaast werkt botox ook om de wenkbrauw te liften. Veel om te kiezen dus. Weet je welke behandeling je wilt? Neem dan contact op via de website of telefoon en plan vrijblijvend een consult met de arts in. In dit consult kun je al je vragen stellen en kiezen jullie samen voor de behandeling die het beste past bij jouw wensen.

Alleen gebruik van A-merken

Gaaf Injectables gebruikt alleen botox van de beste kwaliteit. Zij gebruiken altijd A-merken, zoals Vistabel en Bocouture. Deze zijn allemaal uitvoerig getest op veiligheid en langdurigheid, zodat je zeker weet dat het goed blijft zitten. Ook is de uitvoerende arts die voor Gaaf Injectables werkt BIG geregistreerd. Dit betekent dat hij in het kwaliteitsregister staat. Nog een reden om voor botox Den Haag als plek te kiezen. Ook bieden ze een tevredenheidsgarantie aan. Wanneer je na twee weken terugkomt voor een controle en je bent nog niet tevreden, dan krijg je gratis een touch up. Nog niet overtuigd? Lees dan de verschillende klantreviews over deze plek voor botox Den Haag.

Hoe lang duurt een behandeling met botox?

Kies je voor een botoxbehandeling bij Gaaf Injectables dan kies je voor een snelle en veilige behandeling met een mooi resultaat. Tevens zitten er ook geen negatieve lange termijn effecten aan de behandeling. Het stofje, ook wel botuline toxine genoemd, wordt ingebracht door een hele dunne naald. Van dit prikje voel je vrijwel niks, en het is binnen een paar minuten klaar. Je zult geen klachten ervaren na de behandeling. Weet jij al welke behandeling jij kiest met botox Den Haag?

Prijzen voor de behandeling

De prijs van de behandeling is afhankelijk van de plek en de hoeveelheid botox die je laat inspuiten. Dit noemen ze ook wel zones. Kies je bijvoorbeeld voor een wenkbrauwlift? Dan kost dit €90,-. Toch liever af van die vervelende voorhoofdsrimpels? Dan is dit 1 zone en de kosten hiervan zijn € 145,-. Dit is tevens de prijs voor een behandeling tegen migraine. Als je graag van overmatig zweten af wilt dan kun je ook botox in je oksels laten inspuiten. Deze behandeling kost in totaal € 495,-.