Feestelijke films op Netflix om in de stemming te komen voor oud en nieuw

Beau-Anne-Oudejaarsavond-Film

Het is alweer bijna tijd voor Oud en Nieuw. Ga jij knallend het nieuwe jaar in, of blijf je liever lekker thuis? Wat je plannen ook zijn, een film kijken is altijd een goed idee. Maar dan natuurlijk wel eentje die een beetje bij de feestelijke stemming past. We hebben daarom een aantal films voor je uitgekozen de perfect zijn op Oudejaarsavond.

Ibiza

We weten allemaal dat Ibiza bij uitstek hét party eiland is van de wereld. Dat deze film Ibiza heet, belooft dus veel feestelijke taferelen. De hoofdpersoon moet voor haar werk naar het Spaanse eiland Ibiza, maar neemt haar vriendinnen mee waardoor het reisje één groot feest belooft te worden.

Bad moms

Een paar moeders zijn hun burgerlijke leven even helemaal zat en besluiten flink los te gaan. Dat kan alleen maar leiden tot enorm veel hilarische momenten. Ideaal om je Oud en Nieuw goed mee te beginnen om vervolgens ook helemaal los te gaan net als de bad moms.

XOXO

Deze film gaat over een dancefestival waar levens van een opkomende dj, zijn beste vriend, een hopeloze romanticus, een vermoeide afgedankte ster en een stel met problemen samenkomen. En oh ja, er spelen hele leuke acteurs en actrices in. Een en al genieten dus!

The hangover part III

Deze film kunnen we wel de ultieme party movie noemen. Alleen een beetje jammer dat het feestje niet echt goed afloopt natuurlijk. Alhoewel het wel hele goede feestjes zijn. Misschien iets te goed… Hopelijk valt jullie kater mee in vergelijking met die van de mannen uit deze film.

6 Underground

Ken je dat? Dat er altijd wel iemand van je vriendinnen is die de film al heeft gezien en continu zegt wat er gaat komen? Dat gaat bij deze film waarschijnlijk niet gebeuren, omdat deze knaller met Ryan Reynolds pas net op Netflix staat. Wat je kunt verwachten? Veel actie, humor en typische Ryan Reynolds grappen.

The Wolf of Wall Street

De slimme Jordan Belfort werkt op de beurs en weet daarmee zo rijk te worden dat hij alles kan kopen en doen wat zijn hartje begeert. Hij leidt daardoor een leven vol lust en feestjes, wat hem uiteindelijk nogal duur komt te staan. Deze film is daarom een goed begin van een avond vol gezelligheid en drankjes.