De winterjassen trends om fashionable het najaar in te gaan

Heb jij ook elk najaar weer die jassen stress? De ene jas is te dun, de ander is weer te lang en weer een ander is niet jouw kleur. En je wil natuurlijk ook een jas die je niet na een maand al weer zat bent, maar een die je natuurlijk heel de winter lang wil dragen! Daarom hebben wij hier voor jou de 3 grootste jassen trends op een rijtje gezet!

The bigger, the better

Dit is iets wat je bij heel veel winterjassen terug zal zien. 2019 is het jaar van oversized truien en shirts, en nu dus ook het jaar van oversized jassen! Je kan bijvoorbeeld gaan voor de puffercoats een stijl die weer helemaal terug is. De puffercoat is dankzij zijn grote, bubbel achtige vormen de manier om warm te blijven in de winter. Verder is de trenchcoat ook een favoriet dit seizoen. Deze jas is niet groot in de breedte zoals de puffercoat, maar is groot in de lengte! Hij is ook perfect als je jouw outfit graag wil laten zien, omdat je deze jas open kan laten hangen.

Bont

Iets wat we vorig jaar ook al zagen, en ook nu nog steeds hot is. Bontjassen houden je warm en komen in heel, maar dan ook echt, heel veel verschillende soorten. Je kan natuurlijk kiezen voor een teddy bontje, of voor een bontje met langer haar, of een felgekleurde bontjas. Ook komen ze in heel veel shapes, dus of je nu liever een korte of een lange winterjas hebt, met deze trend is er altijd wel iets voor jou bij.

Kleur

Breng wat leven in de brouwerij! Ga je voor een kleurrijke jas, dan weet je zeker dat jij helemaal happy naar buiten stapt. De felle kleuren zijn misschien wat moeilijker te combineren, maar hier maak jij wel een statement mee. Want zeker in deze tijd van het jaar komt er bijna geen kleur meer voor. Ga dus tegen de stroom in en zorg voor dat beetje kleur!