3 tips om je relatie nieuw leven in te blazen

Relatie-Tips-Beau-anne

Elke relatie kent zo z’n ups-and-downs en dat is ook niet meer dan normaal. Soms duren de minder goede momenten in een relatie wat té lang. Dan zijn er verschillende manieren mogelijk waarop je je relatie wat niet leven in kan blazen. De volgende drie tips kunnen je daar mee helpen: 

Tip 1: Verras elkaar eens met een cadeautje 


Even laten zien dat je nog van elkaar houdt hoeft niet per se met een heel erg groot cadeau. Het kan ook zijn met een bosje bloemen of een doosje chocola. Dit kan je dan laten bezorgen op het werk van je partner om deze nog een keertje extra te verrassen. Een kaart met een lieve boodschap schrijven kan ook veel waarde hebben voor de ander. Laat hierin eens blijken hoe graag je samen bent en hoe veel je van de ander houdt. 

Tip 2: Probeer wat nieuws in de slaapkamer 


Waar de één vooral op communicatief vlak problemen heeft, kan de ander juist problemen hebben in de slaapkamer. Zit je in een sleur en weet je niet hoe je er samen uit kan komen? Maak het dan wat spannender in de slaapkamer door bijvoorbeeld sexspeeltjes te proberen. Doordat er zo veel verschillende sexspeeltjes op de markt zijn is er voor ieder stel wel wat te proberen. Bespreek ook samen jullie fantasieën op het gebied van seks. Wellicht zijn er dingen die jullie beide wel eens willen proberen.

Tip 3: Trek er eens samen op uit 


Altijd op een vaste plek thuis zitten kan vervelen. Trek er daarom eens een weekendje samen op uit. Dat kan in Nederland zijn maar ook het buitenland. Trakteer je partner bijvoorbeeld eens op een weekendje Londen of ga samen er op uit in de Belgische Ardennen. Lukt het niet om een weekend weg te gaan? Een dagje er op uit in Nederland is net zo leuk. Er zijn veel steden welke zeker een bezoekje waard zijn. Ook kan je eens een uitje maken naar een Waddeneiland.