5 signalen dat hij toch echt verliefd op je is

beau anne verliefd

De mensen om jou heen roepen al weken dat hij gek op je is, maar jij weet het toch niet helemaal zeker. Zou het dan toch? Misschien ziet hij je gewoon als een vriendin en is hij helemaal niet op zoek naar meer, maar wat nou als je hem toch in de friendzone plaatst? Vaak zijn jongens veel te trots om toe te geven dat ze verliefd zijn, maar hoe moeten wij er dan achter komen? Gelukkig zijn er 5 signalen waaraan jij wel merkt dat hij jou ziet zitten.

Hij zoekt contact

Dat hij vaak contact met je zoekt is een goed teken. Het kan zijn dat hij heel direct is en vraagt of je iets met hem wilt drinken, dan is het meteen duidelijk. Het kan ook zijn dat hij contact zoekt door iets onbenulligs te vragen. Bijvoorbeeld of je weet of het eerste uur uitvalt of hoelaat het feestje van je beste vriendin dit weekend begint. Jij denkt zeker dat het niks voorstelt, maar van de dertig mensen van je klas en van degene die naar het feestje gaan koos hij ervoor het jou te vragen. Dat zegt vaak al genoeg over zijn gevoelens voor jou.

Je merkt het aan zijn vrienden

Om erachter te komen of hij je leuk vindt, moet je naar zijn vrienden kijken. Gaan ze lachen of maken ze gekke gebaren als hij op je afstapt? Dat is jouw bevestiging. Als zij weten dat hij jou leuk vind, plagen ze hem hier zonder twijfel mee. Gaan ze lachen, fluisteren op aanstoten? Dan weten zij waarschijnlijk wel meer dan jij…

Hij doet je na

Wanneer je nerveus bent is een natuurlijke reactie om iemand te spiegelen. Dat hij aan zijn haar krabt als jij dat ook doet en dezelfde kant op leunt als hij je aankijkt of tegen je praat zegt dat hij een beetje nerveus is. En dat hij nerveus is betekent weer dat hij gevoelens voor je heeft.

Hij gedraagt zich anders

Omdat hij de kriebels in zijn buik krijgt wanneer jij in de buurt bent gedraagt hij zich anders. Hij wordt sneller onzeker en stiller of juist veel drukker en uitbundiger. Hij hangt bijvoorbeeld opeens de grapjas uit. Dan probeert hij zonder twijfel indruk op je te maken. Of hij weet ineens niet meer wat hij eigenlijk moet zeggen, dat bekent dat jij veel indruk op hem maakt. In beide gevallen weet jij het zeker, hij heeft een oogje op jou.

Alles boeit hem enorm

Alles wat je vertelt boeit hem opeens heel veel. Hij onderbreekt je niet en vraagt vaak door. Of het nou gaat over jouw hobby of over een bepaald vak op school. Dat hij aan jouw lippen hangt heeft maar een ding te betekenen… Hij doet er alles aan jou voor zich te winnen.