Met deze tips krijg je voller haar!

Dikker haar krijgen is iets waar heel veel vrouwen (en mannen trouwens ook) van dromen. Helaas is niet iedereen gezegend met een volle bos. Ben je je haren toch echt zat en kun je wat tips gebruiken om jouw dun haar dikker te krijgen? Lees dan gauw verder, want wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet voor jou.

  • Gebruik niet teveel haar producten

Hoewel het erg verleidelijk is om dagelijks je haar te touperen of verschillende producten te gebruiken voor een mooie look, is dit erg slecht voor je haar. Daarnaast maakt het je haar gedurende de dag vettig. Dit laat je haar nog dunner lijken. Gebruik daarom zo min mogelijk producten en laat moeder natuur haar werk doen. Dit scheelt je een hoop geld, tijd en moeite!

  • Was je haren niet te vaak

Was niet te vaak je haren, dit zorgt er namelijk voor dat de natuurlijke oliën die je talgkliertjes aanmaken, aangetast worden waardoor je haar minder soepel en dik wordt. Daarbij gaat je haar meer talg aanmaken en dit zorgt ervoor dat je haren nog sneller vettig worden. Zo blijf je in een vicieuze cirkel waarbij je je haren blijft wassen omdat ze snel vettig worden. Geef daarom je haren 1 of 2 keer in de week een wasbeurt. 

  • Gebruik droogshampoo

Voelt je haar toch erg vettig aan en durf je er niet mee op straat te lopen? Probeer dan in eerste instantie een staart, knot of vlecht te maken. Dit is niet alleen erg goed voor je haar, maar ziet er ook nog eens leuk uit. Ben je er toch geen fan van? Dan kun je nog altijd droog shampoo gebruiken. Je haar lijkt er minder vet door en het geeft je haar ook nog eens een volume boost! 

  • Voed je haar van binnenuit

Dit is misschien wel de belangrijkste tip die zeker niet vergeten mag worden. Je bent wat je eet. Het is dus erg belangrijk om voor jezelf te zorgen en de juiste voeding en supplementen binnen te krijgen. Omega 3- vetten zijn essentieel voor je gezondheid. Niet alleen wordt je haar er dikker van, maar je krijgt er ook sterke nagels en een mooie huid van. Daarnaast is het erg belangrijk om zo min mogelijk te stressen. Dit zorgt namelijk voor haaruitval.

Welke tip(s) ga jij gebruiken?