De trends van komende winter

Met oktober in zicht is het bijna afgelopen met het zomerse weer, helaas. Maar nu begint wel weer het seizoen van warme chocomel en dikke truien. En bij een nieuw seizoen horen nieuwe trends! We hebben al veel leuke trends gespot voor de winter en die zullen we even allemaal voor je op een rijtje zetten.  

High boots

Een gave trend die we veel voorbij hebben zien komen zijn de high boots. Denk dan een beetje aan dr. martens maar dan nog veel hoger. Dus eigenlijk een hoge, stoere laars met veter tot aan je knie. Veel van deze laarzen hebben aan de bovenkant een riempje met gesp. We hebben zelfs al laarzen gespot met een klein opbergtasje aan het riempje. Niet zo praktisch dat je er je telefoon in kwijt kunt hoor, maar toch, leuk om te zien.  

Comfy stoffen 

In de winter, als het -5 is buiten, heb je geen zin om je in allerlei moeilijke kleding te hijsen. Het liefst draag je dan gewoon comfy spullen die lekker warm zijn. Gelukkig kan dat zeker deze winter! In de nieuwe collecties zien we veel dikke truien, tracksuits en puffer coats. Die laatste is ook veel te spotten in combinatie met een teddy stof. Ook zie je veel trui jurken voorbij komen, leuk om te stylen met een mooie riem om je middel. 

Lichte kleuren

Wat heel erg opvalt aan de collecties deze winter zijn de lichte kleuren! Vooral veel lichte aardetinten zoals: beige, creme, taupe en oudroze. Waar veel mensen hun witte jeans in de kast lieten hangen in de winter is dat nu niet meer nodig. Speel met verschillende kleurencombi’s en je hebt de perfecte outfit voor de winter. Vind je dit te heftig? Denk er dan eens aan om bijvoorbeeld oudroze te combineren met taupe, deze kleuren zijn een toch wat donkerdere versie van de eerder genoemde lichte kleuren.